Ulupınar İlkokulu
Ulupınar Köyü No65 GÜLNAR / MERSİN

VİZYON

Tüm öğrencilerin öğrenebilirliği ilkesini benimsemiş. Yöresinde kaliteli eğitim veren. Gerçekleştirdiği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle, öğrencilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirip geliştiren, okul – Veli ( çevre ) ilişkisinin dayanışma ve işbirliğine dönüştüğü çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Öz değerlerimizi koruyarak, yeniliklere ve gelişime açık, işbirliği, dayanışma, araştırma ve yaratma çabasının ön planda tutulduğu, Atatürk’ ün İlkeleri doğrultusunda, çağdaşlaşma ve ülkemizin yarınlarına olumlu katkılar sağlamayı amaç edinmiş aydın bireyler yetiştirmektir.

NORMAL

Servis Bilgisi

HAFTANIN 6 GÜNÜ SİLİFKE´YE, PAZARTESİ VE CUMA GÜNLERİ İSE GÜLNAR´A ÜCRETLİ KÖY SERVİSLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İLÇE MERKEZİNE 28 KM İL MERKEZİNE 140 KM

ULUPINAR KÖYÜ GÜLNAR

İLÇE DÜZEYİNDEKİ YARIŞMALARA KATILIM SAĞLANMAKTADIR.

TÜBİTAK 4006

TÜBİTAK 4006